Pensiunea Poarta Calimani

  • 60.00 Lei
  • Published date: 07/16/2016
  • Modified date: 07/17/2016
    • Gura Haitii, Saru Dornei, Suceava, Romania

Situata la poalele Muntilor Calimani, in vechea caldera vulcanica a unui crater urias format acum 5 milioane de ani, pensiunea "Poarta Calimani" va invita sa petreceti clipe de neuitat in mijlocul comorilor naturale si culturale ale Tarii Dornelor.

De ce la "Poarta Calimani"?... raspunsul poate fi usor de gasit prin accesarea unor cuvinte cheie precum: simplitate, priveliste de vis, ospitalitate si original, mancare ce nu-i cumparata, liniste si multa, poate prea multa natura.

Pensiunea-i marginita de padure si de rau, din foisor se vad cei 12 Apostoli, in timp ce gazdele te lasa-n treaba ta (ea cu fânul si-n gospodarie, el cu muncile mai grele si cu atelierul de potcovit).

Gura Haitii, locul unde se afla pensiunea este o comunitate mica unde viata nu a suferit prea multa schimbare sau progres, lucru pe care-l simti indată ce ajungi aici - este o zona in care lupii înca mai coboară si sparlesc din oi, caii trag la lemne si gospodarii vin mereu cu ei la potcovit, lumea mai culege plante medicinale, fructe si ciupeci, face si pune mancare pentru iarna, merge periodic la biserica si multe altele... cam astea sunt treburile pe aici, si parca de ce-ai venit nu iti mai vine sa pleci!

Apoi, cu sau fara ghid se poate sui pe Calimani, se poate lua o bicicleta de munte si pedala in tihna pe drumurile de granita dintre om si natura, se poate da o tura de pluta pe Bistrita, se pot tocmi cai si ghid pentru trasee ecvestre pe munte, sau, de-i iarnă, se poate schia pe partie sau de-a lungul traseelor de schi de tura. Totul este sa ai ceva determinare, cativa bani in buzunar si dorinta de a trece pragul acestei lumi...


Restaurant:
Piscina:
Centru Spa / Wellness / Sauna:
Loc de joaca:
Sala conferinte:
Plata cu cardul:
Drumetii:
Televizor:
Internet Wifi:
Terasa / Foisor:
Gratar:
Teren de sport:
Aer Conditionat:
Parcare:
Room Service:
Bucatarie traditionala:
Uscator de par:

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare