Pensiunea Craiasa Muntilor

  • 110.00 Lei
  • Published date: 07/16/2016
  • Modified date: 07/16/2016
    • Moieciu de Sus, Brasov, Romania

A te simți la fel de bine ca acasă bănuiesc că este dorința fiecăruia, mai ales atunci când acasă este undeva la țară. Pornind de la această dorință a luat ființă, undeva, într-un ținut parcă uitat de timp și de griji o așezare unde în tihnă puteai să bei un ceai, o cafea sau, de ce nu, o țuică sau un vin. Bucurându-se de această tihnă, oamenii au avut nevoie imediată de a încerca și savura produse simple, dar gustoase specifice acestei zone.
Astfel își începe trăirea pe meleagurile dintre munții Bucegi și Piatra Craiului cea care va dăinui și crește în timp, luându-și de aici numele și gândul de aducătoare de liniște și voie bună Crăiasa Munților.

Își ia certificatul de naștere în 1991 pe când avea doar două încăperi mici și o bucătărioară, fiind zămislită cu dragoste crește în fiecare an cu câte puțin, dar cu pragul casei bătătorit de mulți oameni dragi care devin de-a lungul timpului clienții și prietenii casei. Printre: bucureșteni, constanțeni, tulceni, argeșeni, timișoreni și oamenii din alte zone ale țării încep să afle și să prindă drag de noi și alte seminții: englezi, francezi, nemți, olandezi, suedezi, israelieni, americani.

De la aprecierile lor Crăiasa crește și crește. În 1994 cu încă o sală pentru mese, dar și cu primele patru camere de cabană. În 1997 cu încă șapte camere. În anul 1994 primele patru camere nu mai țin pasul și sunt stricate, pe locul lor se extinde Crăiasa Munților, acum cu 17 camere și un restaurant cu 100 de locuri. În 2002 la distanță de 2 km, pentru mai multă liniște construim Crăiasa 2 și imediat în 2003 lângă Crăiasa 1 va apărea Vila Lucica.
În acest moment complexul CRĂIASA MUNȚILOR este format din Crăiasa 1 cu 33 de camere, duble și triple, cotate cu 3 și 4 stele, având și o cochetă sală de evenimente pentru 100 de persoane care se vor simți în intimitate.

Crăiasa 2, la 2 km de restul complexului având 11 camere duble, un apartament și o sală de curs cu șemineu, bucătărie, grătar, spațiu de joacă pentru copii și parcare. Crăiasa 3 sau Vila Alina dispune de 17 camere duble, 3 camere triple și 4 apartamente, sală de conferințe, bucătărie, living, grătar, loc de joacă pentru copii și parcare.

La doar 100m de Vila Lucica o căsuța mică și cochetă, Crăiasa 4, vă așteaptă cu 3 camere, 3 super apartamente, living și bucătărie. Vila Lucica cu 8 camere duble și 3 apartamente, living, bucătarie, spațiu de joacă pentru copii și parcare.

Crăiasa Restaurant având 3 camere duble și 2 camere triple plus restaurantul cu specific românesc pretabil pentru orice fel de evenimente.
Lângă Crăiasa Restaurant la sfârșitul anului 2013 apare Crăiasa 5, o căsuță mică, cochetă, aducătoare de liniște. Un loc construit cu multă dragoste.


Restaurant:
Piscina:
Centru Spa / Wellness / Sauna:
Loc de joaca:
Sala conferinte:
Plata cu cardul:
Drumetii:
Televizor:
Internet Wifi:
Terasa / Foisor:
Gratar:
Teren de sport:
Aer Conditionat:
Parcare:
Room Service:

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare