Vila Sangria

  • 200.00 Lei
  • Published date: 04/02/2016
    • Mamaia, Constanta, Romania

Vila Sangria se află la 150 m de plaja Rapana din staţiunea Mamaia Nord și pune la dispoziţie camere elegante cu aer condiţionat şi balcon mobilat, un restaurant și un bar. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele sunt decorate elegant și au TV, frigider şi baie proprie cu duș. Unele dintre acestea oferă vedere la mare. În zona recepţiei este disponibil un cuptor cu microunde.

Vara, Vila Sangria poate organiza excursii de 1 zi în Delta Dunării, scufundări și zboruri de agrement, precum și croaziere cu iahtul pe Marea Neagră.

Vila Sangria se află la 3 km de staţiunea Mamaia și la 6 km de centrul localităţii. Parcul acvatic Aqua Magic Mamaia este situat la 10 km. La mai puţin de 2 km puteţi găsi faimosul club Fratelli, precum și numeroase alte cluburi și terase.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 150 m de proprietate. Gara Constanţa este situată la 15 km. La cerere şi la un cost suplimentar, Vila Sangria oferă servicii de transfer de la/la staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare păzită gratuită.


Restaurant:
Piscina:
Centru Spa / Wellness / Sauna:
Loc de joaca:
Sala conferinte:
Plata cu cardul:
Drumetii:
Televizor:
Internet Wifi:
Terasa / Foisor:
Gratar:
Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare