MA Hotels Complex Cabane Sugag

  • 150.00 Lei
  • Published date: 07/17/2016
    • Sugag, Alba, Romania

MA Hotels dispune de un complex de cabane în zona șoselei Transalpina unde vă puteți petrece un weekend minunat. De asemenea, puteți organiza un Team Building, petreceri private sau pur și simplu o vacanță de vis impreună cu familia și prietenii. Situat în inima munților, complexul de cabane MA vă oferă oaza de liniște de care aveți nevoie pentru o vacanță reconfortantă și liniștită. Susurul apei, verdele proaspăt al naturii, vă vor umple inimile de energie și bună dispoziție.

Pentru ca atmosfera să fie ideală vă punem la dispoziție și două jacuzzi, piscină, living dotat cu șemineu, bar, mașină de gătit, precum și un grătar exterior. Fiecare cameră are baie proprie și este dotată cu televizor, dvd, receptor satelit. Complexul dispune și de o modernă sală de conferințe dotată la standarde europene oferindu-vă toate facilitățile pe care le-ați avea și în centrul orașului.

Restaurantul complexului este o construcție nouă unde ambianța rustică specifică zonei de munte vă va convinge să uitați cu totul de oraș.


Restaurant:
Piscina:
Centru Spa / Wellness / Sauna:
Loc de joaca:
Sala conferinte:
Plata cu cardul:
Drumetii:
Televizor:
Internet Wifi:
Terasa / Foisor:
Gratar:
Teren de sport:
Aer Conditionat:
Parcare:
Room Service:
Bucatarie traditionala:
Uscator de par:

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare