Hotel President Baile Felix

  • 335.00 Lei
  • Published date: 07/16/2016
  • Modified date: 07/16/2016
    • Baile - Felix, Bihor, Romania

Cu o experiență de peste 14 ani, Hotelul President vă pune la dispoziție 92 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atât pentru un concediu cu familia cât și pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.).
Situarea lui la liziera pădurii, la o distanță de 5 minute de agitația stațiunii Băile Felix fac din acesta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
TAVERNA BOIERULUI
O construcție aparte, situată în curtea hotelului, cu capacitate de până la 60 de locuri, a fost inaugurată în 2013. Construcția din lemn și sticlă, cu suprafețe vitrate mari, oferă un cadru intim de petrecere a unor evenimente speciale. Ideală pentru organizarea de botezuri, majorate sau onomastici, fiind total separate de restul clienților. Dispune de o bucătărie open-space, care face ca atmosfera să fie și mai caldă și familiară. Taverna Boierului poate fi ușor configurată pentru lansări de produse, expoziții de artă sau conferințe.
RESTAURANTUL PRINCIPAL
Situat în Hotelul President, oferă o atmosferă plăcută pentru a lua micul dejun, prânzul și cina. Dispune de o terasă acoperită, folosită vara, cu o capacitate de 200 de locuri. Forma terasei permite organizarea de petreceri private de până la 40 de persoane, în condiții de intimitate
AQUA PARK-UL PRRESIDENT
Situat în vecinătatea Hotelului, Aqua Park-ul President, primul Aqua Park din Băile Felix, cuprinde 13 bazine interioare și 5 bazine exterioare, toate cu apa termala. Toboganele, bazinul cu valuri, terenul de volei, table de sah și alte facilități, oferă condițiile propice petrecerii unei zile active. Clienții cazați în cadrul Hotelului President beneficiază de reduceri la accesul în Aqua Park, iar la sejururile de peste 5 zile se primește o zi de acces gratuit.

Copiii pana la 7 ani au gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar).

Servicii incluse: cazare cu demipensiune (mic dejun+fisa cont in suma de 40 Lei/zi). Micul dejun este in sistem bufet suedez iar restul meselor in sistem fisa cont. mic dejun, pranz si cina, care sunt parte a sejururilor cu masa inclusa, vor fi servite sub forma de bufet suedez, apa suc cafea incluse in timpul meselor.
Se asigura gratuit: accesul la piscina interioara / exterioara cu apa termala, sauna, jacuzzi, parcare.
+40/259-318.085


Restaurant:
Piscina:
Centru Spa / Wellness / Sauna:
Loc de joaca:
Sala conferinte:
Plata cu cardul:
Drumetii:
Televizor:
Internet Wifi:
Terasa / Foisor:
Gratar:
Teren de sport:
Aer Conditionat:
Parcare:
Room Service:

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare